You are here

Tiedote joulukuu 2014

 

 

 

Kaukolan-Tuohitun-Ylikulman jätevesiosuuskunta (KTY) TIEDOTE

Y-tunnus 2477707-6 Joulukuu 2014

 

 

KTY:n toinen tilikausi on lähestymässä päättymistään. Tänä vuonna aloitettiin kesäkuussa jätevesiputkiston ja pumppaamojen rakentamistyö. Ensimmäiset kauhaisut tehtiin kesäkuussa Väärlässä. Tähän mennessä on edetty Ylikulman risteykseen. Alkuvaiheen kallioinen maasto jonkin verran hidasti kaivuutöitä, mutta sen jälkeen on edetty ripeästi ja tällä hetkellä olemme suunnitelman mukaisessa aikataulussa.

 

Putkistoa on rakennettu 24 kilometriä ja talokohtaisia pumppaamoja asennettu 43 kpl. Linjapumppaamoja on valmiina 1 kpl. Rakentamistöitä jatketaan niin kauan kuin sääolosuhteet sallivat. Tämän jälkeen kauha iskee maahan huhtikuussa 2015. Ensi vuoden aikana on suunniteltu valmista olevan n. 70 % koko hankkeesta ja valmista on 2016 loppuun mennessä.

 

Kustannukset ovat alkuvaiheiden hitaudesta huolimatta pysyneet suunnitelman mukaisessa haarukassa eli 6 000-9 000 euroa. Hallitus seuraa kustannuksia kerran kuussa pidettävissä hallituksen kokouksissa. Toimitusjohtaja raportoi hallitukselle näissä kokouksissa rakentamishankkeen tilanteen.

 

Lainaa on nostettu 400.000 euroa ja liittymismaksuja tai osasuorituksia on kertynyt n. 500.000 euroa. KTY:llä on Salon kaupungilta saatu lainan takaus 1.200.000 eurolle. Maksatushakemus valtion vesihuoltoavustuksesta on jätetty marraskuussa. Ely-keskus on myöntänyt tälle vuodelle avustusta 35 % syntyneistä kustannuksista.

 

Osuuskunnalle on tehty omat kotisivut, jotka valmistuivat syyskuussa. Tiedotteet lähetetään s-postilla (tämä tiedote ensimmäinen) niille, jotka ovat ilmoittaneet s-posti osoitteensa. Muille lähetetään perinteinen paperikirje. Kotisivujen osoite on www.katuyli.fi.

 

Rauhallista Joulua ja reipasta Uutta Vuotta.

Hallitus